Bonden Sportbonden

Leefstijlcampagne: Fit op jouw manier

4 juni 2021

FIT OP JOUW MANIER. Dat is de titel van de leefstijlcampagne die Paul Blokhuis op 20 mei heeft gelanceerd bij Goedemorgen Nederland. Een publiekscampagne waarmee mensen (volwassenen) met een concreet handelingsperspectief worden geïnspireerd en gemotiveerd om met kleine stapjes hun gedrag te veranderen. 

Op fitopjouwmanier.nl worden bezoekers op een laagdrempelige manier geholpen met tips die bijdragen aan een gezondere leefstijl. Er worden net zo lang gezonde tips voorgeschoteld totdat de bezoeker iets vindt dat bij hem/haar past. Wanneer er vervolgens wordt doorklikt voor meer uitleg, kom je in een omgeving waar we meer informatie en adviezen geven om je fitter te voelen. Niet alleen meer bewegen en gezond eten, maar ook goed slapen en ontspannen en de invloed van sociaal contact. 

Meer over het concept
Om je fitter te voelen hoef je niet meteen heel je leven om te gooien. Kleine veranderingen in je dagelijks patroon (leefstijl) kunnen al binnen een paar weken een gunstig effect hebben op je weerstand. Met een betere weerstand voel je je meestal fitter en ben je beter beschermd tegen ziekmakers, zoals het coronavirus. Met deze campagne nodigen we uit om te kijken welke tips bij jou passen. Zodat je makkelijker gezonde keuzes kunt maken.
We laten zien dat je echt niet alle gezonde tips hoeft op te volgen. Integendeel. Sommige zijn wellicht niks voor jou. Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden en is er sowieso een manier die goed aansluit bij jouw leven: fit op jouw manier.

Deel dit artikel op social media: