Bonden Sportbonden

Uitnodiging: Workshop 'verbreden van je productportfolio als sportbond'

10 maart 2021

In het kader van het project 'Meer Nederlanders in beweging', waarin de focus ligt op het in beweging krijgen van niet sportende vmbo'ers in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar, organiseert NOC*NSF een workshop omtrent het verbreden van het product portfolio van een sportbond. Graag nodigen we jou (of jouw collega) uit voor een workshop.

We zijn gestart met een innovatieproces om een oplossing te creëren waardoor we deze jongeren weer in beweging krijgen. We hebben veel mensen hier 1-op-1 over bijgepraat de afgelopen periode. We willen in deze workshop graag onze inzichten en learnings met jullie delen.

We zullen daarbij ingaan op de vraag hoe jij als sportbond je product portfolio kan verbreden. Dit doen we door ons project en de stappen die we hebben gezet toe te lichten. Daarnaast zullen we verschillende oefeningen doen zodat jij na de workshop ook zelf aan de slag kunt gaan.

De workshop zal 2 uur duren en vindt online plaats. De opties die we nu hebben gepland zijn:

  • 18 maart van 10:00-12:00uur
  • 29 maart van 09:00-11:00uur.

We horen het graag of het aansluit bij jouw behoefte! Er zijn per workshop nog vijf plekken beschikbaar. Meld je uiterlijk dinsdag 16 maart aan.

Mocht je op bovenstaande data niet kunnen maar wel interesse hebben dan horen we het natuurlijk ook graag! En stuur hem dus vooral door naar de collega in jouw team voor wie dit ook interessant kan zijn.

Deel dit artikel op social media: