Bonden Sportbonden

Centrum Veilige Sport Nederland opent Teams-kanaal

30 maart 2021

Het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) heeft het afgelopen jaar steeds meer met de verschillende sportbonden kunnen samenwerken rondom preventie en incidenten op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. We willen op het gebied van communicatie en delen van informatie een aantal stappen maken de komende tijd en graag actiever al het aanbod bij de bonden onder de aandacht brengen en op een overzichtelijk plek voor iedereen beschikbaar stellen, naast de al bekende websites. Per vandaag is daarom het Teams-kanaal 'CVSN Centrum Veilige Sport Nederland informatie kanaal' beschikbaar in Microsoft Teams.

Doelgroep zijn alle sportbonden en de gemeentelijke sportbedrijven en hun medewerkers die vanuit hun rol en projecten bij het thema betrokken willen zijn. Voor communicatie afdelingen die actief met ons mee campagne willen voeren zal er een content kalender klaar staan met tekst voor de eigen sociale media kanalen en nieuwsbrieven. Het kanaal is nadrukkelijk niet bedoelt voor het bespreken van incidenten en casuïstiek.

Naast het teams kanaal zijn we hard aan het werk om een eigen CVSN nieuwsbrief te lanceren met thema informatie, verhalen, best practice delen, activiteiten kalender, nieuws items etc. We bouwen op dit moment aan de website om deze weer toekomst bestendig te maken waardoor men daar straks op de nieuwsbrief kan gaan abonneren. Uiteraard gaan we dit jaar door met het aanbieden van webinars op verschillende thema’s, zo staat in de planning een Webinar over jeugd en incidenten maar ook crisis communicatie bij incidenten.  

Wil je toegang tot het Teams-kanaal van CVSN? Wil je de eerste nieuwsbrief meteen kunnen ontvangen? Meld je dan aan via centrumveiligesport@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: