Bonden Sportbonden

Update TeamNL Olympic Festival

10 februari 2021
Update TeamNL Olympic Festival

Maandag 8 februari zijn circa veertig personen van diverse sportbonden geïnformeerd over de voortgang rondom het TeamNL Olympic Festival. In deze update zijn de scenario’s toegelicht die momenteel verder worden uitgewerkt en kwam ook het concept van 2021 aan bod.

We beseffen goed dat voor een aantal sportbonden de afgelopen, maar misschien ook de aankomende periode, het een lastige tijd is. Mede daardoor hebben we voorgenomen om de 2021 editie anders in te steken. Daarom we willen de keuze voor het aantal dagen aanwezigheid bij de sportbond neerleggen en zijn hier dus flexibeler in dan vorig jaar. We hopen hiermee de impact en de belasting voor een sportbond te verlagen.

We hopen dat de sportbonden weer net zo enthousiast zijn als tijdens de voorbereiding op de 2020 editie. Wat zou het mooi zijn als een groot aantal sportbonden in de zomer op het strand van Scheveningen hun (nieuwe) sportaanbod kunnen presenteren!  

Om beter beeld te krijgen is een inventarisatieformulier opgesteld. Vul dit svp voor 1 maart 2021 in. Aan de hand van dit formulier worden gesprekken ingepland door Bas Smits (Sportyv) en Pascal Schepers (NOC*NSF). 

Contact opnemen kan via bas.smits@sportyv.nl en pascal.schepers@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: