Bonden Sportbonden

Inspiratiebijeenkomst Europa en Sport

2 december 2020
Inspiratiebijeenkomst Europa en Sport

Welke mogelijkheden biedt het EU Erasmus+ programma voor de sport in 2021? Binnenkort gaat de call weer open. Ben jij erop voorbereid?

Na twee succesvolle ‘live’ edities in 2018 en 2019 organiseren wij op maandag 14 december van 15.15 uur tot 16.45 uur opnieuw een inspiratiebijeenkomst rond de opening van de nieuwe ‘call’. De directie Sport van het ministerie van VWS, Kenniscentrum Sport & Bewegen, VSG, NOC*NSF en Sportsubsidie.nl ontvangen je graag (weer), maar dit keer online. Met toch ook gelegenheid tot interactie, zowel met de sprekers als onderling.

Nederlandse organisaties maken nog weinig gebruik van de mogelijkheden die het Europese Erasmus+/Sport programma en andere Europese programma’s bieden.

Tijdens deze middag delen experts en ervaren aanvragers hun kennis met je. Hoe werkt het aanvragen van subsidie, en waar kun je subsidie voor aanvragen binnen Erasmus+/ Sport. Ook gaan we in op de achtergronden, de prioriteiten en thema’s die Europa belangrijk vindt: de highlights van het nieuwe EU Work Plan Sport komen aan bod, evenals de aandacht die in Europa is voor de impact van corona op de sportsector. Ook buiten Erasmus+/Sport zijn interessante mogelijkheden voor deelname in Europese projecten, zoals Horizon Europe of COST. 

Deze inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen, in samenwerking met de directie sport van het ministerie van VWS, NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten en Sportsubsidie.nl.

Deel dit artikel op social media: