Bonden Sportbonden

Videma zegt convenant met NOC*NSF op

11 november 2020

Videma, de organisatie die licenties voor het zakelijk tv-gebruik verstrekt, heeft het convenant met NOC*NSF per 31 december opgezegd. Tegelijkertijd zijn er gesprekken gestart tussen Videma en NOC*NSF over een nieuw convenant. Over de voorwaarden die in het nieuwe convenant zullen staan wordt op dit moment gesproken.  

Vanuit verschillende sportbonden komt het signaal dat de overeenkomst tussen de sportbond en Videma ook is opgezegd. Het ligt in de lijn der verwachting dat Videma na het afsluiten van een centraal convenant bonden zal benaderen met een nieuw contract.

NOC*NSF is met verschillende bonden in nauw contact over voorwaarden van het nieuwe convenant. Mocht u geïnteresseerd zijn mee te denken over de voorwaarden van het nieuwe convenant, neem dan contact op met Frank Slooten via frank.slooten@nocnsf.nl 

Deel dit artikel op social media: