Bonden Sportbonden

Supportdesk in tijden van corona

9 november 2020

We merken dat veel sportbonden (nog steeds) overspoeld worden met vragen van hun verenigingen en sporters. Daarom willen we nogmaals benadrukken dat NOC*NSF gedurende de coronacrisis bonden, indien gewenst, ontlast.

Als sportbond kun je al jouw clubs en sporters met corona gerelateerde vragen doorverwijzen naar onze Sport Supportdesk. Dit is een service die we gedurende de coronacrisis kosteloos aanbieden aan onze leden. We helpen je graag om de supportdesk bekend te maken bij jouw sporters en clubs. Als je als sportbond gebruik wilt maken van deze dienst, neem dan contact op met kim.vanderhammen@nocnsf.nl. 

Naast het beantwoorden van corona gerelateerde vragen zijn er nog meer mogelijkheden. We kunnen uit naam van jouw sportbond ook eerstelijns sport specifieke vragen beantwoorden. Dit jaar zijn we in samenwerking met de KNWU een pilot gestart. De eerste ervaringen zijn positief:  

“Wat Sport Support voor mij bijzonder maakt, is de drive die ze hebben om mensen zo goed en snel mogelijk te helpen. Ik denk dat Sport Support inschakelen een uitkomst is voor veel bonden. Dan heb je veertig uur in de week een team stand-by staan. Dat werkt heel prettig en scheelt me veel tijd. Dankzij Sport Support kan ik weer ademhalen.” Bas Boss - KNWU

Mocht je hier meer informatie over willen hebben, neem gerust contact met ons op! 

Deel dit artikel op social media: