Bonden Sportbonden

Oproep: manager/directeur sportparticipatie

1 oktober 2020

We staan aan de vooravond van een behoorlijke intensivering van samenwerken tussen de sportbonden en NOC*NSF op het gebied van sportparticipatie. Onze missie #wewinnenveelmetsport, hebben we via onze visie (een sterker Nederland door de kracht van sport) vertaald  naar onze een eigen ambitie voor sportparticipatie: “meer mensen, met meer plezier, samen laten sporten en bewegen”.

Een flink aantal sportbonden en NOC*NSF werken al intensief samen om elkaar te helpen bij het realiseren van ieders sportparticipatie doelstellingen. Dit willen we graag verbreden.

Prominente rol

Op maandag 14 september is er tijdens de verenigingsconferentie in de manifesttekst al een voorzet gegeven om de positie van directeur/manager sportparticipatie een prominente rol te geven in de beleidsontwikkeling en -uitvoering van de vereniging NOC*NSF. Dit is voor sommige sportbonden nieuw, andere sportbonden werken al een tijd zo.

We willen de groep directeuren & managers sportparticipatie op korte termijn (online) samen brengen om een verkenning te doen over hoe we elkaar de komende periode kunnen betrekken en sterker maken. Ervaringen uit het kernteam 'één voor allen, allen voor één’ zullen worden meegenomen om dit vorm te gaan geven.

Oproep

Om de lijst met managers/directeur sportparticipatie compleet te maken, willen we vragen om per bond de juist collega door te geven aan Roel Boekel, (adviseur sportparticipatie voor sportbonden) via roel.boekel@nocnsf.nl of via 06-53314657.

Deel dit artikel op social media: