Bonden Sportbonden

Investeer in je TOPopleiders!

26 oktober 2020
Investeer in je TOPopleiders!

Elke bond leidt jaarlijks een flink aantal trainers, instructeurs en arbitrerend kader op. Zij zorgen er op hun beurt weer voor dat jouw sporters/leden met veel plezier hun sport beleven. De inhoud van de opleidingen stem je natuurlijk zo goed mogelijk af op wat deze trainer nodig heeft in de praktijk. We investeren dan ook graag in een kwalitatief goede inhoud van onze opleidingen en cursussen. Hierdoor ontwikkelen de cursisten de juiste vaardigheden om binnen onze sport een zo goed mogelijke  trainer-coach/instructeur te kunnen zijn!

Maar wat doe jij eigenlijk voor de opleiders/docenten die deze trainers/officials opleiden? Wil jij weten wat jij kan doen om je opleiders van goed naar beter te krijgen? En hoe je dat kan doen? Lees meer in het artikel van TOPopleiders in de Sport!

Deel dit artikel op social media: