NOC*NSF Sportbonden

De Week van de Scheidsrechter van start

1 oktober 2020
De Week van de Scheidsrechter van start

Van 3 tot en met 11 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter! Dan willen we allemaal weer een blijk van onze waardering geven voor de scheidsrechters, juryleden en officials, die week in, week uit zich inzetten, zodat wij allemaal onze sport kunnen beoefenen!

De Week van de Scheidsrechter 2020 is een beetje anders als andere jaren. Door corona hebben ook heel veel officials een heel ander seizoen achter de rug dan voorgaande jaren. Ook zij moesten een tijd lang hun geliefde bezigheid missen en toch proberen om fit te blijven voor het moment waarop ze wel weer aan de bak mochten. Lees daarover bijvoorbeeld het verhaal van Hélène Geldof. 'Blij dat jullie er ook weer zijn' is daarom voor ons de slogan naast #scheidsbedankt.

Allerlei initiatieven van sportbonden en van NOC*NSF dragen ertoe bij om aan alle scheidsrechters, juryleden en officials te vertellen hoe blij we met hen zijn! Check de website en zeg ook #scheidsbedankt!

Deel dit artikel op social media: