Bonden Sportbonden

Webinar 'Slachtoffer in de sport, deel 1' terug te zien

7 juli 2020

Vanuit het Centrum Veilige Sport Nederland(CVSN) worden er periodiek informatiebijeenkomsten georganiseerd voor verschillende doelgroepen met diverse thema’s als onderwerp. Gezien de huidige beperkingen als gevolg van de COVID-19 maatregelen, is er gekozen om via webinars deze informatievoorziening door te laten gaan. Op 30 juni 2020 is de webinar “Slachtoffer in de sport deel 1” gehouden. Tijdens deze webinar hebben de volgende ketenpartners een presentatie verzorgd:

 

- Slachtofferhulp Nederland

- Schadefonds geweldsmisdrijven

- Perspectief Herstelbemiddeling  

 

De webinar is hieronder terug te zien.

In september 2020 zal deel 2 gehouden worden. Tijdens deze webinar zullen onder meer een onderzoeker van het Instituut Sportrechtspraak aan het woord komen en een vertrouwenspersoon vanuit de landelijke poule van NOC*NSF.

Deel dit artikel op social media: