Bonden Sportbonden

'Sportbonden en sportakkoord' in Teamsomgeving, sluit je aan!

18 juni 2020
'Sportbonden en sportakkoord' in Teamsomgeving, sluit je aan!

Vanuit verschillende kanten constateren sportbonden dat ze te weinig aangesloten zijn op wat er gebeurt op het gebied van het (lokale) Sportakkoord. Als sportbonden en de lokale netwerken rondom clubs elkaar vaker ontmoeten is het makkelijker om verbindingen te leggen en vragen te stellen. Met het inrichten van een Teamsomgeving voor sportbonden en het netwerk van adviseurs lokale sport bieden we de mogelijkheid om elkaar vaker te ontmoeten.

Ontmoetingsplek: info brengen en halen

De Teamsomgeving is een ontmoetingsplek waar adviseurs lokale sport, sportbonden en regioverbinders informatie brengen en ophalen. In de Teams omgeving kun je vragen stellen in de chat  en goede voorbeelden en nieuwsberichten delen. Iedere twee weken is er in deze omgeving een ’stand-up’ waarin de sportbonden en de Adviseurs lokale sport samen relevante thema’s kort en krachtig bespreken.  

Het redactieteam, bestaande uit collega’s van sportbonden en adviseurs lokale sport, bereiden de live teams stand-up voor, maar met jouw vragen maken we het tot een echte interactieve bijeenkomst. 

Voor wie is het platform en de stand-up: 

De stand-up en de Teams omgeving zijn interessant voor collega’s die zich bezig houden met verenigingsondersteuning. De personen bij sportbonden die bij ons zijn aangegeven als contactpersoon Sportakkoord krijgen automatisch een uitnodiging voor de Teams omgeving en de stand-up.

Mocht je liever een collega toe laten voegen aan het Team of wil je vanuit de bond überhaupt iemand laten toevoegen, stuur dan of de uitnodiging door of stuur een mail aan dorien.vanderburg@nocnsf.nl  

Deel dit artikel op social media: