NOC*NSF Coronavirus en sport Gezondheid

Sporters TeamNL geven Nederland tips om fit te blijven

19 maart 2020
Sporters TeamNL geven Nederland tips om fit te blijven

Hoe blijf je fit, nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten? Sporters van TeamNL geven vanaf vandaag de aan huis gekluisterde Nederlander tips, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen.

Het coronavirus heeft het dagelijks leven in Nederland op z’n kop gezet. Sportwedstrijden zijn afgelast, trainingen gecanceld en oefenruimtes afgesloten. Om fit te blijven moeten onze sporters  en de rest van Nederland vindingrijk en oplossingsgericht zijn. Velen trainen in en om huis. De huiskamer is de nieuwe sportschool geworden. De plek om toch de broodnodige oefeningen te doen. 

TeamNL wil Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. In een serie video’s op ons platform Fit met TeamNL laten onze sporters, als experts op hun vakgebied, zien hoe je met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen. Zo probeert TeamNL eraan bij te dragen dat we samen zo fit en sterk mogelijk blijven.  

Er doen sporters mee uit de meest uiteenlopende sporten. Zo hebben onder meer hockeyer Jorrit Croon, shorttrackster Lara van Ruijven, worstelaarster Jessica Blaszka, rolstoelbasketbalster Bo Kramer, beachvolleyballer Robert Meeuwsen, baanwielrenster Kyra Lamberink en softbalster Britt Vonk hun medewerking al toegezegd. De video’s worden behalve op de kanalen van TeamNL, ook gepubliceerd via de bonden en de sporters zelf. 

Check voor meer video's van diverse sporten www.teamnl.org/fitmetteamnl

Deel dit artikel op social media: