Gezond en duurzaam

Koninklijke Gazelle levert als Official Bicycle Partner van NOC*NSF sinds de Spelen van 2014 fietsen voor TeamNL. Daar komen op zijn minst nog een aantal jaren bij. In 2021 verlengde Gazelle het partnership met NOC*NSF voor vier jaar. Met de Gazelle TeamNL stadsfietsen en e-bikes kunnen topsporters op een gezonde en duurzame manier gemakkelijk op weg naar hun trainingen en wedstrijden.

Niet meer weg te denken

"Het is mijn taak als chef de mission om er alles aan te doen onze sporters en staf tijdens de Spelen zo goed mogelijk te faciliteren. Dat betekent ook het faciliteren van comfortabel vervoer zoals de Gazelle-fietsen. Telkens blijkt maar weer dat dit een ideale oplossing is voor sporters en staf, bijvoorbeeld om naar de venues te rijden. De oranje stadsfietsen en e-bikes zijn niet meer weg te denken op de Spelen."

Pieter van den Hoogenband, chef de mission

De e van energie sparen

Tijdens de Spelen van Tokio hadden sporters en staf van TeamNL voor het eerst de beschikking over e-bikes van Gazelle. Met een reden. Het bood een mooie oplossing voor sporters om zich in de hitte en de hoge luchtvochtigheid van Tokio net wat makkelijker en sneller te verplaatsen. Zo konden zij tijdens het grootste sportevenement van de wereld energie sparen voor hun prestaties.

Een mooie dag

TeamNL gebruikte in Tokio e-bikes van Gazelle! Nadat ze van de montagebaan waren gerold, hebben chef de mission Pieter van den Hoogenband, skateboardster Roos Zwetsloot en speerwerpster Noëlle Roorda de fietsen meteen getest! Bekijk de video!

Niets rijdt als een Gazelle

"Als Gazelle zijn we trots dat we Official Bicycle Partner van NOC*NSF zijn en we de fietsen voor TeamNL mogen leveren. Zo kunnen sporters op een duurzame en gezonde manier onderweg van en naar de trainingen en wedstrijden. Daar zit gelijk ook de match. NOC*NSF propageert net als Gazelle een gezonde levensstijl. Meer kilometers op de fiets past daar goed bij. Bovendien, het is geen straf. Niets rijdt als een Gazelle. Probeer het zelf maar!"

Mirjam van Coillie, chief marketing officer Koninklijke Gazelle

Ook Domeinpartner worden? Kom praten over de mogelijkheden!