Met een fit bedrijf win je veel

Nederland wint veel met sport. En dan hebben we het niet alleen over de 95 medailles tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio. Sport houdt ons fit. En fitte medewerkers zijn van groot belang voor bedrijven en organisaties. Zij leveren meer op en kosten minder, wat voor elke werkgever interessant is.

Wij hebben een whitepaper geschreven waarin we kijken naar de positieve effecten van sporten en bewegen op je medewerkers en wat je daar als bedrijf of organisatie mee wint. Dat is veel. Fitte medewerkers zijn productiever, werken harder, zijn meer gemotiveerd en minder vaak ziek. Genoeg reden om je mensen in beweging te krijgen. 

 

Het doel van deze whitepaper is tweeledig. Enerzijds willen we bedrijven inspireren om hun medewerkers in beweging te krijgen. Anderzijds komen we graag in contact met bedrijven die partner van NOC*NSF of TeamNL willen worden. Om samen met ons van Nederland het sportiefste land van de wereld te maken.

Meer weten? Neem contact op via partnercommunicatie@nocnsf.nl of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.