Hoe geef je zó les dat iedereen maximaal leert? Het gaat om het ‘hoe’: Hoe lever ik maatwerk? Hoe zorg ik voor toepassing? Hoe geef ik feedback? Kortom: Welke interventies leveren de meeste leerwinst op? Antwoorden op deze vragen krijg je door onze scholingen voor opleiders te volgen.

Via sportopleidingen.nl kan je al onze opleidingen als individu volgen. Wij bieden al onze opleidingen daarnaast ook incompany aan. Voordeel hiervan is dat je binnen jouw vereniging of gemeente alle trainer-coaches, bestuurders of arbiters kan opleiden. Natuurlijk specifiek gericht op jullie behoefte. Omdat onze incompany-opleidingen bovendien een vast tarief hebben, zijn de kosten per persoon lager dan bij een individuele inschrijving.

Meer weten hierover?

Meer weten hierover?

opleidingen@nocnsf.nl

026-4834400

Hieronder een kleine greep uit ons opleidingsaanbod voor opleiders.

PVB-Beoordelaar

Hoe doe je recht aan elke kandidaat? Deze bijeenkomsten bestrijken het complete taakgebied van de PVB-beoordelaar: de praktijk- en de portfoliobeoordeling, van waarnemen en registreren via het beoordelen van een portfolio tot aan het reflectie-interview.

Leercoach

Hoe voer je je gesprekken zó, dat de ander leert én gemotiveerd blijft of wordt? Een training in gespreksvaardigheden. Intake-,  voortgangs- en meer confronterende gesprekken komen aan bod.