De sportvereniging is de plek bij uitstek waar kinderen te maken krijgen met doorzettingsvermogen, samenwerken voor een gemeenschappelijk doel en omgaan met winst en verlies. De trainer mag ze daarin begeleiden. Daarom heeft de NOC*NSF Academie voor Sportkader een uitgebreid aanbod aan scholingen om de trainers-coaches van Nederland te versterken.

Via sportopleidingen.nl kan je al onze opleidingen als individu volgen. Wij bieden al onze opleidingen daarnaast ook incompany aan. Voordeel hiervan is dat je binnen jouw vereniging of gemeente alle trainer-coaches, bestuurders of arbiters kan opleiden. Natuurlijk specifiek gericht op jullie behoefte. Omdat onze incompany-opleidingen bovendien een vast tarief hebben, zijn de kosten per persoon lager dan bij een individuele inschrijving.

Meer weten hierover?

Meer weten hierover?

opleidingen@nocnsf.nl

026-4834400

Hieronder een kleine greep uit ons opleidingsaanbod voor trainer-coaches.

Een beetje opvoeder

Het begeleiden van jonge sporters is een hele kunst. Inspiratie en hulp daarbij kan soms heel handig zijn. In deze online scholing gaan we daarmee aan de slag, zodat jij vol energie en ideeën kan coachen en training geven.

Trainer / Coach 4 opleiding

Diverse sportbonden, ALO Amsterdam, ROC Landstede en NOC*NSF bieden voor het studiejaar 2019-2020 een trainer-coach opleiding aan op niveau 4 van de KSS (Kwalificatiestructuur Sport).