Bestuurders van sportclubs en stichtingen en sportschoolhouders zijn de mensen met visie en met heldere ideeën over waar de club naartoe moet. Besturen of leidinggeven aan de sportclub is in de praktijk echter niet niks. Daarom hebben wij een reeks opleidingen beschikbaar om de bestuurders in Nederland te helpen.

Via sportopleidingen.nl kan je al onze opleidingen als individu volgen. Wij bieden al onze opleidingen daarnaast ook incompany aan. Voordeel hiervan is dat je binnen jouw vereniging of gemeente alle trainer-coaches, bestuurders of arbiters kan opleiden. Natuurlijk specifiek gericht op jullie behoefte. Omdat onze incompany-opleidingen bovendien een vast tarief hebben, zijn de kosten per persoon lager dan bij een individuele inschrijving.

Meer weten hierover?

Meer weten hierover?

opleidingen@nocnsf.nl

026-4834400

Hieronder een kleine greep uit ons opleidingsaanbod voor bestuurders.

Gezonde sportomgeving

Is het eigenlijk niet logisch om je als club in te zetten voor een gezonde sportomgeving? Dat jullie sportclub voelt als een prettige gezonde plek waar je lekker en gezond kunt eten en drinken. En waar jongeren geen ongezond gedrag aanleren, zoals roken of problematisch alcohol drinken.

Ledenbinding

Hoe zorg je voor meer leden voor de vereniging en dat leden betrokken blijven bij de club? Het is iets waar veel verenigingen mee worstelen. Alles draait bij het oplossen van deze vraag om het vaststellen van het cadeau dat je je leden als vereniging te bieden hebt.