Topsport Parijs 2024

Olympische talkshow RTL met Irene Schouten en Tess Lieder

22 mei 2024
Olympische talkshow RTL met Irene Schouten en Tess Lieder

Twee voormalige olympische sporters van naam – langebaanschaatsster Irene Schouten en handbalster Tess Wester – maken deze zomer hun debuut als olympisch verslaggevers. Voor de speciale RTL-talkshow ‘Humberto á Paris’ zullen zij als vliegende reporters de Nederlandse sporters volgen. RTL en NOC*NSF werken samen bij het realiseren van dit dagelijkse programma vanuit Parijs. Voor de fans die TeamNL vanuit Nederland volgen, maakt RTL het mogelijk om alle huldigingen vanuit het TeamNL Huis live te volgen.

Presentator Humberto Tan vestigt zich met zijn redactie zich tijdens de Olympische Spelen in een klassiek Frans Café. Tijdens de uitzendingen bespreekt Humberto iedere dag live met drie bevlogen gasten aan zijn tafel de hoogte- en dieptepunten van de dag. Van glanzende medailles tot de uitdagingen van het olympisch avontuur; geen onderwerp blijft onbesproken. Naast de twee oud-olympiërs Irene Schouten en Tess Lieder, heeft ook Frank Evenblij een rol als verslaggever. ‘Humberto à Paris’ is vanaf maandag 22 juli iedere avond – drie weken lang - om 21.45 uur te zien bij RTL 4.

Sport en reportages uit Parijs

Naast het bespreken van de medailles en het delen van de olympische ervaringen van de sporters, neemt Humberto ook uitgebreid de tijd om het andere nieuws van de dag te belichten, met een speciale focus op Parijs. Zo wordt er onder andere teruggeblikt met een Nederlandse overlevende op de vreselijke gebeurtenissen bij de Bataclan, maar laat het programma ook op verschillende manieren de charme van de stad zien. Frank Evenblij doet live verslag vanuit het TeamNL Huis wanneer er medailles worden gevierd, terwijl hij overdag in Parijs op zoek gaat naar bijzondere verhalen en mooie, indrukwekkende reportages en in de avond regelmatig plaatsneemt bij Humberto aan tafel.

Huldigingen live te volgen

De live talkshow krijgt natuurlijk ook een muzikale touch met optredens van Nederlandse artiesten in het authentieke Franse café. Wie vanuit Nederland de huldigingen van de Nederlandse medaillewinnaars niet wil missen, kan ze live volgen via een livestream vanuit het TeamNL Huis bij Videoland/RTL.nl.

Deel dit artikel op social media: