NOC*NSF Partners TeamNL

FYEO nieuwe partner voor oogzorg topsporters

12 maart 2024
FYEO nieuwe partner voor oogzorg topsporters

Voor topsporters is het op de spannendste momenten doorslaggevend dat ze kunnen rekenen op hun ogen en dat hun zicht op geen enkele manier gehinderd wordt. Met de nieuwe partner van TeamNL – FYEO (For Your Eyes Only) is dat zicht gegarandeerd. Topsporters kunnen hun ogen laten onderzoeken en eventueel kiezen voor een behandeling waarmee een bril of lenzen overbodig worden.

Bij topsport telt de maximale prestatie, waarbij het gaat om milliseconden en millimeters. “Sporters moeten juist dan volledig kunnen vertrouwen op hun ogen. Ze hebben daarbij specialistisch advies nodig, passend bij hun sport en situatie. Ook is het belangrijk om potentiële problemen tijdig te signaleren, aldus Kamiel Maase, expert van TeamNL. FYEO kan als partner het hele traject aanbieden: van onderzoek, advies en mogelijke behandeling, variërend van een ooglaserbehandeling tot lensimplantatie.”

Tijdig signaleren

CEO van FYEO Rens Schoenmakers : “Vaak hebben mensen - ook sporters - niet direct in de gaten dat er iets verandert aan de gezondheid van hun ogen. Als trotse partner van TeamNL helpen wij de sporters om dit tijdig te signaleren en vervolgens bieden wij, waar nodig ook direct een oplossing zodat zij niet zijn aangewezen op lenzen of een bril. Op deze manier kunnen zij zonder enige hinder maximaal presteren."

Eye Care Supplier

FYEO en TeamNL hebben een meerjarige overeenkomst tot en met 2027 getekend voor de oogzorg van topsporters. Dit betekent dat FYEO als Eye Care Supplier de topsporters van TeamNL zowel tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van deze zomer als tijdens de Winterspelen in 2026 ondersteunt.

LR Partnership FYEO En NOCNSF Marc Van Den Tweel En Rens Schoenmakers

Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF) en Rens Schoenmakers (CEO FYEO)

Deel dit artikel op social media: