Bonden Data

Begeleiding beschikbaar bij de ontwikkeling van een datastrategie

28 maart 2024
Begeleiding beschikbaar bij de ontwikkeling van een datastrategie

Het opstellen van een datastrategie is een belangrijke stap op weg naar meer datagedreven werken. Het afgelopen jaar zijn meerdere bonden ondersteund bij het maken van keuzes in de ontwikkeling van hun datastrategie. Ook dit jaar is er ruimte om het Management Team van een aantal bonden te ondersteunen.

Wat levert de ondersteuning jouw bond op?

Het ondersteuningstraject omvat twee bijeenkomsten en een huiswerkperiode van maximaal 8 weken. Je sluit de periode af met een evaluatiegesprek waarin we de resultaten van de laatste workshop bespreken. Het uiteindelijke doel is om een duidelijke roadmap te creëren voor de ontwikkeling van jouw bond in de komende jaren. Als lid van de directie of het MT ben je na dit traject beter in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de regie te nemen in gesprekken met stakeholders en leveranciers. Aan dit online traject zijn voor bonden aangesloten bij NOC*NSF geen kosten verbonden.

Ben je geïnteresseerd om meer datagedreven te werken? Neem dan een kijkje op de landingspagina van NOC*NSF over dataondersteuning voor bonden. Voor vragen of ondersteuningsbehoeften op andere gebieden kun je altijd contact opnemen met jouw accountmanager of een e-mail sturen naar support@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: