Bonden Sportbonden Data

Intervisiegroepen datagedreven werken voor sportbonden

29 november 2023
Intervisiegroepen datagedreven werken voor sportbonden

Na succesvolle afronding van de basisopleiding datagedreven werken door de eerste groep deelnemers van sportbonden, lanceren we in 2024 intervisiegroepen datagedreven werken in de sport. Deze groepen zijn ontworpen voor zowel datafans als dataprofessionals binnen sportbonden om samen uitdagingen aan te gaan en van elkaars ervaringen te leren.

Wat kun je verwachten?

  • Behandelen van vraagstukken: Denk aan het effectief toepassen van inzichten uit analyses, het stimuleren van een datagedreven mindset, het stellen van prioriteiten in datagedreven werken, of de ontwikkeling van een sterk datalandschap.
  • Langdurige samenwerking: Actieve samenwerking met collega's van verschillende bonden, onder begeleiding van een ervaren facilitator.
  • Praktijkgerichte aanpak: Leer van elkaars praktijkervaringen en pas ze direct toe in je eigen context.

Introductiebijeenkomst op 15 januari 2024

De eerste introductiebijeenkomst vindt plaats op maandag 15 januari van 13:00 tot 14:00 uur, via Microsoft Teams. Deze sessie is voor iedereen die interesse heeft in de intervisiegroepen. We bespreken de aanpak van intervisie, beantwoorden vragen en verstrekken meer informatie. Ook starten we met het maken van afspraken binnen de groepen.

Nieuwe opleidingsronde: basisopleiding datagedreven werken

Heb je de basisopleiding datagedreven werken gemist? Geen zorgen, er komt binnenkort een nieuwe opleidingsronde aan. Voor meer informatie kun je hier alvast kijken. Houd de thema-update Data in de gaten voor aankondigingen van nieuwe startdata.

Deel dit artikel op social media: