Sportdeelname Campagne Sportverenigingen

Schrijf nu jouw club in voor de Rabo ClubSupport Stemcampagne

9 juni 2023
Schrijf nu jouw club in voor de Rabo ClubSupport Stemcampagne

De inschrijfperiode voor de jaarlijkse Rabo ClubSupport Stemcampagne is weer geopend! Dit is hét moment om geld in te zamelen voor jouw club. Wil je verduurzamen, het sportaanbod uitbreiden of een gezondere kantine? En is jouw club lid van de Rabobank? Dan kan jouw club zich aanmelden tot 11 juli 2023.

Hoe werkt het?

De inschrijfperiode voor de Stemcampagne is op 29 mei gestart. Dat betekent dat clubs een persoonlijke uitnodiging krijgen en zich tot en met 11 juli kunnen inschrijven. Van 4 tot en met 26 september kan er gestemd worden. Ieder lid van de Rabobank kan dan stemmen op zijn of haar favoriete club. Hoe meer stemmen voor jouw club, hoe hoger het bedrag voor het realiseren van hun maatschappelijke bestedingsdoel. De finale van de Rabo ClubSupport Stemcampagne is van 2 tot 13 oktober.

Iedereen verdient een club

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Samen met NOC*NSF, sportbonden, LKCA en Kunstbende helpt Rabo ClubSupport sport- en cultuurclubs in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan clubs met de Rabo ClubSupport Stemcampagne.

In 2022 was de impact van de Stemcampagne al enorm. Ruim 500.000 Rabobankleden stemden op hun favoriete clubs, waardoor €14 miljoen verdeeld kon worden onder 31.395 sport- en cultuurclubs in Nederland.

Heeft jouw club geen persoonlijke uitnodiging gehad? Neem dan contact op met jouw lokale Rabobank.

Deel dit artikel op social media: