NOC*NSF Partners

NOC*NSF en Zoover Sports & Events verlengen partnership tot en met 2028

8 september 2022
NOC*NSF en Zoover Sports & Events verlengen partnership tot en met 2028

NOC*NSF en Zoover Sports & Events verlengen hun partnership tot en met de Olympische en Paralympische Spelen van Los Angeles 2028. Zoover Sports & Events zal hierdoor de aankomende jaren reizen en accommodaties blijven verzorgen voor topsporters, begeleidingsstaf, sportbonden, commerciële partners van TeamNL en voor fans.

Vorig jaar introduceerde het Internationaal Olympisch Comité (IOC) voor de Olympische en Paralympische Spelen vanaf Parijs 2024 een nieuw wereldwijd ticketing & hospitality model. Daarnaast werd On Location Experiences als wereldwijde hospitality provider tot en met Los Angeles 2028 aangesteld. Hierdoor moesten NOC*NSF en Zoover Sports & Events op zoek naar een andere en nieuwe invulling van hun samenwerking. De lopende samenwerking is opengebroken en verlengd tot eind 2028.

Hans Pluimers, algemeen directeur van Zoover Sports & Events: ‘’Wij zijn enorm verheugd ons reeds bestaande partnership met NOC*NSF te hebben verlengd tot en met de Olympische Spelen van Los Angeles 2028. We hebben ons ten doel gesteld om in de gezamenlijkheid met alle betrokken partijen vanuit de kracht van de sport excellente reizen te blijven organiseren voor onder andere sporters, fans, partners en bonden.’’

Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events is specialist op het gebied van sport en evenementen en heeft een service en dienstverlening die heel erg bij sport past. Sport en reizen zijn beide activiteiten die mensen graag in hun vrije tijd doen. Zoover Sports & Events heeft al een overeenkomst met de KNVB als reispartner. Daarnaast is Zoover Sports & Events actief in Formule 1 en reispartner voor Team DSM.

André Cats, directeur topsport van NOC*NSF: ‘’De recente introductie van het nieuwe ticketing & hospitality-model door het IOC had veel consequenties voor de samenwerking die wij initieel met Zoover Sports & Events zijn aangegaan. Wij zijn dan ook content dat we de samenwerking op een goede manier hebben kunnen invullen zodat TeamNL, maar ook de sportbonden een beroep kunnen blijven doen op de expertise van Zoover Sports & Events op het gebied van travel, accommodaties en fanreizen."

Foto: Marc van den Tweel (links), algemeen directeur NOC*NSF, en Hans Pluimers, algemeen directeur Zoover Sports & Events, ondertekenen de overeenkomst.

Deel dit artikel op social media: