Bonden Sportbonden

Nieuwe projectleiders Toekomstbestendige KSS en Arbitrage ontwikkeling

17 maart 2022

Tegelijk met de oprichting van de nieuwe alliantie ‘Opleiden trainer-coaches/instructeurs’ komt er ook een versnelling op het project ‘Toekomstbestendige kwalificatie structuur sport (KSS)’. Dit project betreft het toekomstbestendig maken van de kwalificatie structuur sport, als onderdeel van een kwaliteitslabel waarbij opleidingen en leerlijnen van onderwijs en sport(bonden) nog beter op elkaar aansluiten.

Rogier Belien en Annelies Martijn zetten zich vanaf maart in voor dit project. Annelies Martijn is daarnaast ook projectleider van het project ‘Arbitrage ontwikkeling’ binnen de alliantie clubkaderontwikkeling. Dit project heeft als doel de promotie en ontwikkeling van ‘Arbitrage in de toekomst’.

Annelies Martijn - Arbitrage ontwikkeling & toekomstbestendige KSS
Als fanatieke Arnhemse beachsoccer keeper kom ik de sport versterken op de projecten zoals beschreven. Ik heb hiervoor gewerkt bij de NTFU en het NHV als opleidingscoördinator waar ik de afgelopen 10 jaar veel kennis heb opgedaan. O.a. op het gebied van innoveren en ontwerpen waarbij een sterke fundering neerleggen passend bij de tijd en de sport één van mijn krachten is.

Annelies Martijn

Annelies Martijn

annelies.martijn@nocnsf.nl

Rogier Beliën - projectleider toekomstbestendige KSS
Mijn naam is Rogier Beliën, 45 jaar, woonachtig in Castricum en inmiddels ongeveer 25 jaar werkzaam in het onderwijs en de sport. In vele rollen, waaronder sinds 2010 als eigenaar van ons Sport & Onderwijs kantoor, Bureau Goals. Daarnaast ben ik sterk betrokken bij de KNLTB als leercoach, PVB beoordelaar en onderwijsontwikkelaar voor onze opleidingen op niveau 3, 4 en 5. Vele andere bonden ‘zie en spreek ik’ vanwege mijn rol als auditor binnen de Auditorganisatie – ASK sinds 2015. De KSS is voor mij daarmee een ‘dagelijks onderwerp’.

Mijn profiel komt dan ook uit zowel het onderwijs (beroepsopleidingen) als de sport (bonden, ASK en verenigingen) Ik ben gevraagd om als projectleider op te treden binnen het project ‘toekomstbestendige KSS’ en was afgelopen jaar intensief betrokken bij de ‘herijking KSS’. De afronding van de herijking KSS, een pragmatische en hanteerbare KSS met groot draagvlak binnen de bonden en een betere aansluiting van de bondsopleidingen en de sportopleidingen vanuit Onderwijs, zijn belangrijke resultaten voor dit project!  

Ik heb er veel zin in en hoop velen van jullie vanuit deze rol te ontmoeten.

Rogier Beliën

Rogier Beliën

rogier.belien@nocnsf.nl

Deel dit artikel op social media: