Technisch directeuren Sportbonden

Verzoek doorsturen uitnodiging tweede inspiratiesessie voor talentvolle trainer-coaches!

22 december 2021

In het kader van de Doorlopende Leerlijn trainer-coach worden vier inspiratiesessies georganiseerd die in het teken staan van de (nieuwe) Associate Degree (AD) Sport met uitstroomprofiel topsport- en talentcoach (TTC). Het doel van deze inspiratiesessies is om potentiële deelnemers een beeld te geven van het vak topsport- en talentcoach en te informeren over de opleiding. Tijdens iedere inspiratiesessie staat een ander thema centraal.

Vorige week heeft de eerste inspiratiesessie plaatsgevonden op Papendal. Tijdens deze sessie stond het werken met een begeleidingsteam centraal en heeft Arnold van Ree (Nevobo) de deelnemers meegenomen in zijn ervaringen als trainer-coach.

Op dinsdag 1 februari organiseren we de tweede sessie die in het teken staat van prestatiegedrag. De uitnodiging voor potentiële deelnemers vind je via deze link. We willen jou vragen deze uitnodiging te delen met talentvolle trainer-coaches voor wie deze opleiding wellicht interessant is. Potentiële deelnemers voor Ad Sport TTC zijn:

•               Huidige trainer-coaches binnen bonden op voordracht TD
•               Topsporters met trainer-coach-ambities
•               Talentvolle studenten mbo Sport en Bewegen niveau 4

De deelnemers zijn welkom tijdens alle inspiratiesessies, maar melden zich aan voor één inspiratiesessie per keer. Mocht je nog vragen hebben over deze inspiratiesessies, stuur gerust een mail naar doorlopendeleerlijnen@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: