NOC*NSF TeamNL

Bram van Bokhoven versterkt High Performance Team van TeamNL

21 december 2021
Bram van Bokhoven versterkt High Performance Team van TeamNL

Bram van Bokhoven versterkt vanaf 1 februari 2022 het High Performance Team van TeamNL als prestatiemanager. Van Bokhoven is momenteel werkzaam als bondscoach van het mannen- en vrouwenturnen.

Bram van Bokhoven: ‘’Ik ben trots op deze aanstelling en het vertrouwen van Maurits Hendriks en het High Performance Team. Ik werk al twintig jaar in de turnsport en nu komt deze kans voorbij. Dit is het moment om deze stap te zetten. Graag zet ik mijn ervaring en expertise in voor meer sporten en ik kijk uit naar de samenwerking met de begeleidingsteams van deze sporten. Samen nog beter worden zodat sporters zich verantwoord en optimaal kunnen voorbereiden op eervolle prestaties.’’

Nu gaan meerdere sporten de vruchten plukken van zijn expertise binnen topsport op het hoogste niveau
Maurits Hendriks

Maurits Hendriks, technisch directeur van NOC*NSF, ziet Van Bokhoven als een waardevolle aanwinst voor het High Performance Team: "Bram heeft jarenlange ervaring binnen de topsportprogramma’s van het turnen. Nu gaan meerdere sporten de vruchten plukken van zijn expertise binnen topsport op het hoogste niveau. Hij heeft laten zien dat hij als geen ander kan helpen bij het bepalen van de juiste route.’’

Bram van Bokhoven was twintig jaar werkzaam voor de KNGU. Hij startte als coach van individuele sporters en was in de periode 2006-2012 en daarna vanaf 2016 bondscoach van het mannenturnen. Sinds dit jaar combineert hij die functie met die van bondscoach van het vrouwenteam.

Deel dit artikel op social media: