NOC*NSF Organisatie

Marc van den Tweel lijstaanvoerder van De Dikke Blauwe 100

4 november 2021
Marc van den Tweel lijstaanvoerder van De Dikke Blauwe 100

Algemeen directeur Marc van den Tweel van NOC*NSF voert dit jaar de ranglijst van filantropie-influentials aan, De Dikke Blauwe 100. De lijst wordt jaarlijks samengesteld door journalistiek platform voor filantropie De Dikke Blauwe. De jury prijst Van den Tweel voor "zijn onuitputtelijke energie waarmee hij zich heeft ingespannen voor de filantropie. Daarbij is hij marktgericht en missiegedreven".

Van den Tweel is sinds medio 2021 algemeen directeur bij sportkoepel NOC*NSF. Daarvoor was hij algemeen directeur bij Natuurmonumenten en het Ronald McDonald Kinderfonds en directeur Marketing & Communicatie bij het Wereld Natuur Fonds.

De bekendmaking wordt op 18 november gevierd in het Royal Tropical Institute in Amsterdam.

Deel dit artikel op social media: