NOC*NSF Organisatie

NOC*NSF zoekt een algemeen directeur

26 november 2020
NOC*NSF zoekt een algemeen directeur

Gerard Dielessen, de huidige algemeen directeur van NOC*NSF, gaat volgend jaar na de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio met pensioen. Het bestuur van NOC*NSF heeft voor de werving en selectie van een opvolger (m/v) een vertrouwenscommissie in het leven geroepen onder voorzitterschap van Jan Willem Maas, de vicevoorzitter van het bestuur.

Deze commissie kent een afvaardiging van het bestuur, van de leden van NOC*NSF en van de bureauorganisatie. De Vertrouwenscommissie draagt een aantal benoembare kandidaten voor aan het bestuur dat begin april tot een besluit komt, na advies van de ondernemingsraad.

Marcel Gasseling van Gasseling Search begeleidt de procedure en is het eerste aanspreekpunt voor kandidaten. 

Deel dit artikel op social media: