NOC*NSF Organisatie

Gerard Dielessen blijft tot oktober 2021 algemeen directeur NOC*NSF

7 oktober 2020

Gerard Dielessen blijft tot 1 oktober 2021 aan als algemeen directeur van NOC*NSF. Dielessen bereikt op 20 mei 2021 de pensioengerechtigde leeftijd, maar het bestuur van NOC*NSF verzocht hem langer aan te blijven vanwege het verschuiven van de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio.

NOC*NSF maakt deze maanden een start met het wervings- en selectieproces om tot een opvolger te komen met als doel deze in juni 2021 in dienst te kunnen nemen, waarna de overdracht vervolgens per 1 oktober kan worden gerealiseerd.

Het bestuur van NOC*NSF is er van overtuigd met deze stappen de continuïteit in de aansturing van NOC*NSF inclusief de uitzending van TeamNL naar de Olympische en Paralympische Spelen in 2021 te hebben geborgd.  

Deel dit artikel op social media: