NOC*NSF Sportverenigingen Campagne Sportbonden

Sportactie komt eraan!

12 augustus 2020

Na de zomervakantie gaan we de sport weer met z’n allen aanzetten. Dan laten we iedereen zien en ervaren hoe leuk en belangrijk sport en bewegen is. De landelijke campagne ‘Sport doet iets met je’, de Nationale Sportweek én de sportactie zetten in september de sport en de sportclubs vol in de schijnwerpers.

Het doel van de sportactie is potentiële sporters (weer) aan het sporten te krijgen. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven. En dat biedt sportclubs de unieke mogelijkheid om mensen uit hun gemeente of buurt te laten kennis maken met hun sport(club), de vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.

VISUAL Sportactie 760

Sportactie 2020

Zijn jouw clubs al geïnformeerd over de sportactie? Hoe meer clubs meedoen, des te groter de kans dat potentiële sporters straks met jullie sport kunnen kennismaken. Want van 14 t/m 27 september ontvangt iedereen bij elke €10 aan boodschappen bij Albert Heijn een digitale sportzegel in de AH-app die tot en met 25 oktober verzilverd kan worden voor proeflessen bij de deelnemende sportclubs.

Wil je als sportbond meer informatie over de sportactie? Neem contact op met

Wil je als sportbond meer informatie over de sportactie? Neem contact op met

sportactie@nocnsf.nl

Thema sportactie: Proef de sport

De sportactie heeft als thema: Proef de sport. Met de ambassadeurs Rico Verhoeven, Yara van Kerkhof en Roy Meyers gaan we iedereen enthousiasmeren om van verschillende sporten te proeven en de smaak van sporten te pakken te krijgen.

Achtergrond sportactie

De sportactie is een activatie van Albert Heijn en NOC*NSF binnen de Nationale Sportweek. Door de drempel tot sport, beweging en gezond eten te verlagen gaan we samen met de sportbonden, sportclubs en gemeenten op weg naar een gezondere levensstijl voor iedereen.

Deel dit artikel op social media: