NOC*NSF Partners Tokyo 2020

NOC*NSF en ATPI Sports Events verlengen samenwerking met een jaar

9 april 2020
NOC*NSF en ATPI Sports Events verlengen samenwerking met een jaar

Vanwege het verplaatsen van de Olympische en Paralympische Spelen naar de zomer van 2021, hebben NOC*NSF en ATPI Sports Events hun aflopende samenwerking verlengd met een jaar. ATPI Sports Events zal hierdoor tot en met september 2021 verantwoordelijk blijven voor het verzorgen van reizen en entreekaarten voor topsporters, begeleidingsstaf, sportbonden en de commerciële partners van TeamNL. Ook blijven zij de zakelijke markt bedienen op weg naar Tokyo 2020. Sunweb Sports & Events, sinds maart 2019 official partner van TeamNL, blijft verantwoordelijk voor het aanbieden van reizen en entreekaarten voor fans.

Gezamenlijk lichten Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF en Helen van Berkel, global head of events ATPI Sports Evens de verlenging als volgt toe: “Het is voor beide partijen volkomen vanzelfsprekend om een jaar langer met elkaar door te gaan, nu de Olympische en Paralympische Spelen zijn verplaatst naar 2021. Veel van de voorbereidingen waren al in volle gang en we zijn momenteel in overleg hoe we deze doorzetten naar volgend jaar. Bovendien zijn we er op gebrand om de jarenlange relatie tussen NOC*NSF en ATPI Sports Events op een positieve manier af te sluiten. Samen met Sunweb Sports & Events gaan we er bovendien voor zorgen dat sporters, fans en bedrijfsleven in Tokio in 2021 de fantastische beleving krijgen waar ze zo naar uit hebben gekeken.”

De drie partijen zijn in overleg met het IOC en Tokyo 2020 om alle informatie over ticketing, reis- en verblijfsmogelijkheden voor onze klanten compleet te krijgen. Dit geldt zowel voor reeds verkochte tickets en reizen als voor tickets die nieuw in de verkoop gaan. Wij vragen nog even van uw geduld en zullen zo spoedig mogelijke nadere informatie verschaffen.

Deel dit artikel op social media: