Topsport Partners

Topsporters testen nieuwe matrassen van partner M line

26 september 2019
Topsporters testen nieuwe matrassen van partner M line

Sleep well. Move better.’ Op 24 en 25 september 2019 hebben topsporters van TeamNL de gloednieuwe TeamNL matrassen van M line getest. M line werkt al jaren succesvol samen met NOC*NSF. Ze voorzien de experts van NOC*NSF en de sporters van TeamNL van advies, producten en de nieuwste technieken op het gebied van slapen.

Perfecte slaaphouding

Innovatie staat hoog in het vaandel van zowel M line als NOC*NSF. Om optimaal te kunnen presteren, is goede nachtrust essentieel. Het zorgt ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, waardoor het volledig ontspant en goed herstelt. Veel topsporters zien slaap als een onderdeel van hun training en voorbereiding op betere prestaties.

Topsporters betrokken

M line, NOC*NSF en Radboud Universiteit werken continu samen om ontwikkelingen rondom slaap in kaart te brengen. Dit helpt de Nederlandse topatleten om tot optimale prestaties te komen. Enkele topsporters van TeamNL werden ditmaal ook zelf betrokken bij de ontwikkeling van een gloednieuw matras, door deze door middel van 'proefliggen' te testen.

Deel dit artikel op social media: