Topsport Tokyo 2020

Huldigingen Paralympic TeamNL Tokyo 2020 op ambassade

5 juli 2019
Huldigingen Paralympic TeamNL Tokyo 2020 op ambassade

Medaillewinnaars van TeamNL zullen volgend jaar tijdens de Paralympische Spelen gehuldigd worden op het terrein van de Nederlandse ambassade in Tokio. Dat zijn NOC*NSF en de ambassade overeengekomen. De Paralympische Spelen vinden plaats van 25 augustus tot en met 6 september 2020.

"De ambassade is blij deze activiteiten van TeamNL tijdens de Paralympische Spelen van Tokyo 2020 in en om de residentie te hosten", aldus ambassadeur Aart Jacobi. “We verwelkomen alle sporters, familieleden en vrienden graag om de prestaties te komen vieren.”

Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met het ambassadeteam in Tokio. Het is een sprekend voorbeeld van de goede relatie die wij met de Nederlandse overheid hebben en in het bijzonder met de buitenlandse posten tijdens de uitzendingen van TeamNL naar olympische en paralympische evenementen. Ik kijk ernaar uit om de successen van TeamNL tijdens de Paralympische Spelen op zo’n prachtige plek met elkaar te kunnen vieren."

Deel dit artikel op social media: