NOC*NSF Partners

Sunweb nieuwe partner van NOC*NSF

29 maart 2019
Sunweb nieuwe partner van NOC*NSF

NOC*NSF en Sunweb gaan een partnership aan tot en met de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. Doel van het partnership is het aanbieden van reizen aan fans om sportwedstrijden te bezoeken.

Voor NOC*NSF een belangrijke stap voor de ontwikkeling van TeamNL. Fans krijgen de kans om hun favorieten van dichtbij te bekijken, waar ook ter wereld. Een flink gevuld Oranje vak is ook nog eens goed voor de prestaties van TeamNL.

De huidige reispartner van NOC*NSF, ATPI Sports Events blijft de reizen en entreekaarten verzorgen van topsporters, begeleidingsstaf, sportbonden en commerciële partners van TeamNL naar de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020. Ook blijven zij de zakelijke markt bedienen op weg naar de Spelen. Dit partnership zal na 2020 niet verder worden doorgezet.

Sunweb Sports & Events brengt fans in contact met sporter

“Door het partnership met TeamNL bestrijken wij de sport over de hele breedte én bereiken wij ook de sportfans over de hele breedte. Een belangrijk partnership om verder te groeien met ons merk” aldus Joost Romeijn, eigenaar van Sunweb Sports & Events.

Sunweb Sports & Events brengt niet alleen fans naar de wedstrijden, ze gaan nog een stapje verder. Het brengt de fans in contact met de topsporters en de teams door middel van ontmoetingen en een kijkje achter de schermen tijdens de evenementen. Sunweb is ook reispartner van de KNVB en van het Sunweb wielerteam. Sunweb begint als supplier van TeamNL en wordt na 2020 partner.

'Zee van Oranjefans bij wedstrijden TeamNL'

“Wij zijn bijzonder content met Sunweb als reispartner”, meent Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF, “Wij kijken nu al uit naar de zee van Oranjefans bij de wedstrijden van TeamNL. Met Sunweb kan TeamNL groeien voor en door de fans. Een belangrijke ambitie van ons. Sportbonden kunnen een beroep doen op de expertise van Sunweb in fanreizen."

Huidige partner ATPI Sports Events

Helen van Berkel, Global Head of Events bij ATPI Sports Events: "Na een periode van 23 jaar, waarin ATPI Sports Events met veel trots heeft gewerkt als Official Ticket & Travel Partner van NOC*NSF, hebben beide partijen na een gezamenlijke evaluatie besloten een andere strategische weg in te slaan. Voor ATPI betekent dit dat we ons nog meer zullen focussen op het bedienen van sportorganisaties en het ondersteunen van corporates in het activeren hun zakelijke hospitality rondom sponsorships. In aanloop naar en tijdens Tokyo2020 zullen wij met dezelfde toegewijde service samenwerken met het TeamNL, sportbonden, NOC*NSF Partners en de zakelijke markt. Voor de consumentenmarkt maken we nu al plaats voor Sunweb, om als reispartner sportfans te bedienen rondom het TeamNL platform", aldus Van Berkel.

"Wij vinden het zeer chic van ATPI Sports Events dat zij ruimte maken voor Sunweb. En wij zijn ATPI zeer erkentelijk voor de samenwerking de afgelopen jaren. De topsporters, supporters en partners van TeamNL zijn al die jaren in goede handen geweest. En we gaan nog twee mooie jaren tegemoet” aldus Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF.

Deel dit artikel op social media: