TeamNL@work

Wacht niet met voorbereiden op je volgende carrière

Elke dag beter worden. Sterker, sneller. Grenzen verleggen. Dromen verwezenlijken. Dat is topsport. Maar topsport is niet voor altijd. Na je topsportloopbaan begint je volgende carrière of ga je daarmee verder. Op weg naar nieuwe dromen en doelen. Het is goed om daar al tijdens je sportcarrière over na te denken. Ook omdat het einde van je topsportloopbaan niet altijd te plannen is. Denk maar aan een blessure waardoor je noodgedwongen moet stoppen. Wacht dus niet met het voorbereiden op je volgende carrière.

En dat hoef je niet alleen te doen. TeamNL helpt je daarbij. Een team specialisten staat klaar om je te ondersteunen met loopbaancoaches, het zoeken naar opleidingen of cursussen, loopbaan- en studiebegeleiding en het opdoen van werkervaring. Zodat je op tijd klaar bent voor je nieuwe carrière.

Voor wie?

Topsporters van TeamNL met een A-, Selectie- of HP-status kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij de stap naar een nieuwe carrière na de topsport of voor hulp bij het zo goed mogelijk combineren van topsport en onderwijs. 

Hoe werkt het?

Heb je de A-, Selectie-, of HP-status, of heb je deze status tot twee jaar geleden gehad? En heb je vragen over je voorbereiding op een volgende carrière? Meld je dan op teamnlatwork.nocnsf.nl aan voor een intakegesprek. Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie.

TeamNL@Work bedrijvenpool

TeamNL@work ondersteunt jou kosteloos in je oriëntatie op de arbeidsmarkt en het vinden van een werk(ervarings)plek, zowel tijdens als na de topsportcarrière. Dit doen wij samen met bedrijven uit de TeamNL@work bedrijvenpool. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het volgende aanbod is voor jou beschikbaar:

Oriënterend gesprek
Tijdens een oriënterend gesprek maak je kennis met een werknemer van een bedrijf uit de TeamNL@work bedrijvenpool. Je krijgt een globale indruk van de betreffende organisatie en de verschillende functies in de organisatie. Daarnaast leer je om een gesprek te voeren in een zakelijke setting

Meeloopdag
Tijdens een (op maat gemaakte) meeloopdag (duur halve of hele dag) krijg je een indruk hoe een werkdag bij het bedrijf eruit ziet en kom je in contact met collega’s en de werkgever. Je krijgt een beeld van de organisatie, de bedrijfscultuur en de verschillende afdelingen en werkzaamheden. Een meeloopdag kan algemeen of functie specifiek voor jou ingericht worden.

Stageplek
Moet je voor jouw opleiding stage lopen of een afstudeeronderzoek doen? Neem dan contact op om te kijken bij welk bedrijf uit de TeamNL@work bedrijvenpool dit mogelijk is.

Werkervaringsplek
Om ervaring op te doen op het gebied van werken in een zakelijke setting kun je gedurende een bepaalde periode (circa tussen de 3 en 12 maanden) bij een bedrijf uit de TeamNL@work bedrijvenpool (betaald) werkervaring opdoen.

Werkplek
Wil je je naast je topsportcarrière verder ontwikkelen voor een aantal uur in de week of ben je als oud-topsporter op zoek naar een (fulltime) werkplek? De TeamNL@work bedrijvenpool staat klaar voor je klaar om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op via teamnlatwork@nocnsf.nl of meld je aan via deze link.