Europees Jeugd Olympisch Festival - EYOF

Om in de toekomst te presteren leggen talentvolle sporters een lange weg af. Een reis die hen met vallen en opstaan vormt tot topsporter. Een hoogtepunt tijdens die reis is het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF). Hier krijgen ze de kans om te leren presteren. Als individu, maar ook als team. Op een evenement met meer takken van sport en met olympische ‘wetten’. Wetten die onze talentvolle sporters sterker maken en die ze de weg wijzen naar het seniorenpodium.

Het EYOF wordt iedere twee jaar georganiseerd. De meest talentvolle sporters van Europa in de leeftijd van 14 tot 18 jaar komen er in actie. Net als de 'echte' Spelen kent het EYOF een zomer- en een wintereditie.

Europees Jeugd Olympisch Festival Borjomi-Bakuriani 2025

De volgende wintereditie van het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) vindt in 2025 plaats in het Georgische Bordzjomi en Bakoerjani.

Europees Jeugd Olympisch Festival Skopje 2025

De volgende zomereditie van het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) vindt plaats in Noord-Macedonië. De meest talentvolle sporters van Europa worden in de zomer van 2025 verwelkomd in gaststad Skopje, de hoofdstad van het land.