Op naar slagvaardige sportbonden

Het programma Slagvaardig Organiseren Sport helpt sportbonden beter anticiperen op de snel veranderende sportwereld en behoeftes van de sporter van vandaag.

In het tweedaagse Fundamentals programma, bedoeld voor projectleiders werkzaam in de sport, leer je door middel van training, kennisuitwisseling en uitvoering van concrete projecten om slagvaardig blijvende verandering te realiseren binnen de organisatie. Het programma vormt hiermee een belangrijk onderdeel van de transitie in de sport.

Aan de hand van de zes bouwstenen van veranderen, ben je in staat om jouw organisatie slagvaardiger te maken en projectgerichter te laten werken. De bouwstenen bieden een pragmatische aanpak om projecten uit te voeren. Daarmee ben je in staat snel te anticiperen op de snel veranderende sportwereld en de behoeftes van de sporter van vandaag.

Data & aanmelden

Op de volgende data wordt het fundamentals programma aangeboden:

- 8 & 9 november, 09.00 tot 17.00 uur

> Aanmelden

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Jolina Broesder.

Jolina Broesder

Jolina Broesder

jolina.broesder@nocnsf.nl

Interviews met deelnemers

Op Sport Knowhow XL is in een serie van 21 artikelen te lezen hoe sportbonden het SOS-programma doorlopen hebben. Aan de orde kwam onder meer op welke wijze de bond het veranderingstraject heeft uitgevoerd, welk effect dat had en wat de volgende stappen zijn.