Bonden Sportbonden Data

Krijg toegang tot het KISS-rapport

30 november 2023
Krijg toegang tot het KISS-rapport

Vanaf 7 december verandert het KISS-rapport. Het rapport is vanaf dan aangevuld met data van het jaar 2022 en staat daarnaast in een nieuwe omgeving. Het oude rapport (SP_KISS) in PowerBI is na 7 december niet meer toegankelijk.

Voor de ge√Įnteresseerden organiseren we op donderdagmiddag 7 december van 14:00 tot 14:45 uur een sessie waarin het nieuwe rapport wordt toegelicht. Meld je uiterlijk 4 december aan voor de uitlegsessie, zodat we je tijdig toegang kunnen verlenen tot SP_KISS 2022.

Voor toegang tot het nieuwe rapport is aanmelden en een licentie van PowerBI pro noodzakelijk. Wil je toegang tot het nieuwe KISS-rapport? Stuur dan een bericht naar kiss@nocnsf.nl met de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Sportbond
  • Heeft al een PowerBI Pro-licentie (ja/nee)
  • Deelname aan uitlegsessie op 7 december 2023 (ja/nee)

Na aanmelding ontvang je een gebruikersovereenkomst die je moet ondertekenen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via kiss@nocnsf.nl. We kijken uit naar een soepele overgang en verbeterde gebruikerservaring met het vernieuwde KISS-rapport.

Wat is KISS?

KISS (Kennis Inzicht Support Systeem) is een rapportagesysteem dat gemeenten en sportbonden voorziet van inzichten in lidmaatschapscijfers. Het wordt ingezet om statistieken en informatie over het ledenbestand van sportbonden bij te houden. Deze gegevens zijn waardevol voor gemeenten en sportbonden om beleidsbeslissingen te nemen en deelname aan sport te stimuleren.

Deel dit artikel op social media: