Bonden Data

Ondersteuning datagedreven werken

25 mei 2023

Voor sportbonden is er ondersteuning op het gebied van datagedreven werken beschikbaar. Deze ondersteuning komt voort uit behoefteonderzoek, masterclassprogramma’s en onderzoek bij sportbonden. De beschikbare ondersteuning biedt sportbonden de mogelijkheid om stappen te zetten op het gebied van datagedreven werken.

De ondersteuning op het gebied van datagedreven werken is één van de diensten voor sportbonden die vanuit de nieuwe afdeling Ledensupport beschikbaar is.

Deze afdeling richt zich op het ondersteunen en adviseren van sportbonden, met als doel om met elkaar de kwaliteit in de sportsector te verbeteren en beter uitvoering te geven aan onze gezamenlijke en individuele kerntaken.

Vanaf 1 juli is de afdeling Ledensupport volledig actief. Ook Accountmanagement en Sport Support zijn dan onderdeel van deze afdeling. Voor ondersteuning, advies en het ontsluiten van kennis en expertise, kunnen bondsmedewerkers contact opnemen via support@nocnsf.nl.

Deel dit artikel op social media: