Bonden Sportbonden

Reminder aanlevering KISS, snelle aanlevering cijfers gevraagd

28 januari 2021

In de vorige nieuwsbrief is er aandacht geweest voor de aanlevering van de KISS gegevens. Deze zouden we graag nogmaals onder de aandacht brengen. Vanwege de grote vraag naar het Corona-effect op de ledencijfers vragen we alle sportbonden om de ledencijfers zo spoedig mogelijk aan te leveren en niet te wachten tot de uiterste deadline.

De uiterlijke aanleverdatum hiervoor is 1 maart 2021. De lidmaatschappencijfers zullen in mei op de Algemene Vergadering worden gepresenteerd en worden samen met de sportdeelname cijfers over 2020 verwerkt in ons jaarlijkse rapport 'Zo sport Nederland'. Daarnaast zullen in mei de nieuwste cijfers voor iedere bond weer beschikbaar zijn in het KISS dashboard (via PowerBI).

Deel dit artikel op social media: