Sportdeelname Gezondheid

Hoe blijf je vitaal op de werkvloer?

Redactie 23 november 2020

Voor veel mensen dreigt een groot tekort aan beweging. Zeker nu er steeds meer thuis wordt gewerkt. En dat terwijl een sterke weerbaarheid in tijden van corona misschien wel belangrijker is dan ooit. Daarom hebben we een online magazine uitgegeven waarin we experts aan het woord laten over vitaliteit op de werkvloer.

Lees het e-zine hier:

NOC*NSF wil mensen inspireren om (meer) te sporten en bewegen, ook op of tijdens het werk. Beweging is essentieel voor vitaliteit en een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Nu al sporten 10 miljoen Nederlanders minimaal één keer per week.

Wij geloven in de kracht van sport voor iedereen. We gunnen het dan ook nog meer Nederlanders om het wekelijkse sporten een vast onderdeel te laten zijn van hun actieve leefstijl. Een paar uur sport per week is echter niet genoeg. Naast voldoende sporten en bewegen zijn ook een goede nachtrust en gezond eten belangrijk. Want met een gezonde leefstijl ben je 24 uur per dag bezig. 

Deel dit artikel op social media: