Bonden Sportbonden

Grote opkomst bij eerste bijeenkomst directeuren/managers sportparticipatie

11 november 2020

Meer dan veertig collega’s van sportbonden hebben op maandag 2 november deelgenomen de eerste DM Sportparticipatie. Een mooie opkomst waarbij we kennis hebben gemaakt met een aantal collega’s van de verschillende bonden. Arnoud Strijbis van de Handboogbond heeft de eerste sportparticipatie-kennisquiz gewonnen met veel vragen uit de rapportage “Zo Sport Nederland”. Inhoudelijk hebben we een eerste stap gemaakt om uitvoering te gaan geven aan de 'veranderagenda', waarin wordt opgeroepen om met, voor en door sportbonden samen te werken aan de ambitie voor sportparticipatie.  

We bereiken inmiddels een groot aantal bonden, maar we willen echt niemand uitsluiten. En we realiseren ons dat het voor kleine bonden met (zeer) beperkte capaciteit soms lastig is om overal aangesloten te blijven. Maar mocht je als bond nog niet zijn aangesloten, neem contact op met Roel Boekel via roel.boekel@nocnsf.nl of 06-53314657. Dan zorgen we er samen voor dat elke bond kan aanhaken. Maandag 7 december staat de volgende meeting voor DM’s weer gepland (elke eerste van maandag van de maand om 15:30u).

Deel dit artikel op social media: