Bonden Sportbonden

Van Ledennet naar nocnsf.nl/sportbonden en Microsoft Teams

18 juni 2020

Misschien had je het al gezien, maar de website ledennet.nocnsf.nl is geruisloos overgegaan naar nocnsf.nl/sportbonden, in combinatie met onze Microsoft Teams-omgeving voor bonden. De  nieuwsbrief heeft eveneens een nieuw jasje, we blijven deze tweewekelijks versturen.

Sportbonden op website

Op Ledennet konden onze leden het laatste nieuws uit de nieuwsbrief vinden, aangevuld met een agenda van bijeenkomsten, handige links en enkele, deels afgeschermde dossiers. Deze onderdelen hebben allemaal een plek gevonden op nocnsf.nl/sportbonden, waarbij de login voor dit algemene deel niet meer nodig is. Het is nu dé toegang voor onze leden tot het laatste nieuws en actuele handige informatie:  

  • van strategische dossiers (vereniging NOC*NSF) tot een bijeenkomstenkalender,  
  • vaneen overzicht en toegang naar werkgroepen tot snelle bewegwijzering naar relevante content voor bonden,  
  • van portals, praktische en veelgebruikte documenten tot “uitvoeringsorganisaties”. 

Besloten deel: Teamsomgeving bonden

Microsoft Teams gebruiken we aanvullend als besloten werkomgeving met onze leden. Deze Teamsomgeving, in maart tijdens de coronacrisis opgestart, is bedoeld voor directie, bestuur en medewerkers van sportbonden. Bijna 350 personen hebben al toegang tot één of meerdere Teams in de Teams-omgeving NOC*NSF. 

Heb je nog geen toegang en wil je dat wel, neem dan contact op met je accountmanager. Hierin heeft ons accountmanagement tijdens de coronacrisis erg goede ervaringen opgedaan, een ontwikkeling die we graag in de nieuwe opzet handhaven om de niet-openbare informatie te delen.

Nu we van 'corona' geleidelijk overgaan naar een 'ander en nieuw normaal' zullen deze pagina, Teams en ook de updates en nieuwsbrieven nog verder worden ingericht. De AM Update die tijdens de coronacrisis regelmatig wordt verstuurd wordt hierbij afgestemd op de ledennieuwsbrief. We zijn benieuwd naar je reactie! Mocht je zaken missen of goede tips hebben of de nieuwsbrief willen ontvangen, neem dan contact op met je accountmanager of mail naar ledennet@nocnsf.nl .

Deel dit artikel op social media: