Topsport Athlete Services

Rabo Topsportdesk als gesprekspartner’

24 april 2020

Als topsporter staat jouw drukke leven in het teken van de sport. Dag in dag uit trainen, strakke voedingsschema’s en het verleggen van je grenzen. Totdat midden maart ineens alles tot stilstand kwam. Wellicht werkte je toe naar een groot toernooi of had je die felbegeerde prijs zelfs al bijna in handen. Alles stond in het teken van de sport.

Net zoals voor zoveel mensen, is je situatie door de coronacrisis veranderd. Sinds een paar weken beïnvloeden angst en onzekerheid ons dagelijks leven. Voor jou als topsporter valt het wedstrijdritme misschien ineens weg.

Misschien stel je je jezelf de vraag hoe je in tijden van corona zowel fysiek als financieel gezond en fit blijft? Of ben je, net als veel anderen, onzeker over wat de toekomst gaat brengen. De Rabo Topsportdesk staat je ook nu graag bij. Je kunt bij hen terecht om te sparren in deze onzekere tijden. Ze kunnen je helpen aan overzicht door alles eens op een rijtje te zetten en verschillende scenario’s te overdenken.

Neem dus, als je hier behoefte aan hebt, gerust contact met hen op via topsportdesk.rre@rabobank.nl of telefoonnummer 040 293 60 00 en vraag naar Lars Peels of Peter van de Ven.

Deel dit artikel op social media: