Technisch directeuren Athlete Services

Vervoersvoorziening Talent TeamNL sporters

25 maart 2020

Het coronavirus zet de wereld op zijn kop. Ondertussen proberen we een aantal zaken zo goed mogelijk door te laten lopen. Onder andere de vervoersvoorziening voor talenten uit de opleidingsprogramma’s 2024/2026. Ook dit jaar is een maandelijks bedrag van €40.000,- beschikbaar voor alle sporters die deel uitmaken van het Opleidingsprogramma 2024/2026 gezamenlijk. Het maximum aantal per sport is vastgelegd in het meest recente toekenningsformulier.

Het is belangrijk dat er in de TMS portal de juiste sporters (binnen het vastgestelde maximum) weer worden gekoppeld aan het Opleidingsprogramma 2024/2026.

Updates (en vragen) kunnen worden aangeleverd bij

Updates (en vragen) kunnen worden aangeleverd bij

Marti.tenKate@nocnsf.n

Op 8 april wordt per programma gekeken hoeveel talenten er dan correct zijn gekoppeld. Daarop wordt het bedrag voor de vervoersvoorziening in 2020 bepaald. Uiterlijk 15 april krijg je via de Portal VMS inzage in het bedrag dat voor 2020 beschikbaar komt. Dit bedrag gaat mee in de eerstvolgende bevoorschotting daarna, namelijk in mei.

Via de TD-nieuwsbrief informeren we je, als de crisis enigszins onder controle is, over de voortgang van de TeamNL Toyota Mobility Card. Toyota en NOC*NSF hebben besloten de uitrol van de Card vanwege de corona crisis voorlopig on hold te zetten.

Voor vragen hierover kun je terecht bij

Voor vragen hierover kun je terecht bij

Thomas.vanDam@louwmangroup.nl

Deel dit artikel op social media: