Visual Clubloterij Website

Informatie voor clubondersteuners

De Clubloterij is een nieuwe loterij waarbij de club altijd wint. De overkoepelende loterij wordt georganiseerd door NOC*NSF op het loterijplatform van Lotify. De Clubloterij biedt een mooie mogelijkheid om extra geld op te halen voor onze clubs. Van elk clublot à €2,50 gaat €2,00 direct naar de sportclub. Dit geld kunnen clubs gebruiken voor diverse doeleinden zoals het verbeteren van de kantine, de aanschaf van nieuwe materialen, het opleiden van coaches, en het organiseren van leuke trainingskampen.

Met het lot speelt de deelnemer in ieder geval mee met de landelijke trekking van 12 juni en maakt de deelnemer dus kans op tien hoofdprijzen van €10.000, daarnaast krijgt de club ook €10.000. Maar dat is nog niet alles. Als de sportclub en sportbond óók een trekking organiseren ter promotie van de Clubloterij, speelt de deelnemer automatisch ook mee in die trekkingen. Zo kun je dus met één lot, meespelen in drie trekkingen.

Ga naar clublot.nl

Mogelijkheden

NOC*NSF biedt een kant-en-klaar loterijsysteem aan en er is een landelijke hoofdprijs beschikbaar gesteld voor alle sportclubs in Nederland (10x €10.000 voor club en deelnemer). Als gemeente, sportservice of clubondersteuner kun je clubs wijzen op de toegevoegde waarde van de Clubloterij. Gebruik hiervoor de communicatietoolkit met kant-en-klare communicatiemiddelen zoals mailteksten, nieuwsberichten en social copy.

Download de toolkit hier