Visual Clubloterij Website

Informatie voor bonden

De Clubloterij is een nieuwe loterij waarbij de club altijd wint. De overkoepelende loterij wordt georganiseerd door NOC*NSF op het loterijplatform van Lotify. De Clubloterij biedt een mooie mogelijkheid om extra geld op te halen voor onze clubs. Van elk clublot à €2,50, gaat €2,00 direct naar de sportclub. Dit geld kunnen clubs gebruiken voor diverse doeleinden zoals het verbeteren van de kantine, de aanschaf van nieuwe materialen, het opleiden van coaches, en het organiseren van leuke trainingskampen.

Met het lot speelt de deelnemer in ieder geval mee met de landelijke trekking van 12 juni en maakt de deelnemer dus kans op tien hoofdprijzen van €10.000, daarnaast krijgt de club ook €10.000. Maar dat is nog niet alles. Als de sportclub en sportbond óók een trekking organiseren ter promotie van de Clubloterij, speelt de deelnemer automatisch ook mee in die trekkingen. Zo kun je dus met één lot, meespelen in drie trekkingen.

Ga naar clublot.nl

Mogelijkheden

Als initiatiefnemer ondersteunt NOC*NSF alle deelnemende sportbonden en bijbehorende sportclubs. NOC*NSF biedt een kant-en-klaar loterijsysteem aan en er is een landelijke hoofdprijs beschikbaar gesteld voor alle sportclubs in Nederland (10x €10.000 voor club en deelnemer). Clubs worden, samen met bonden, zoveel mogelijk ontzorgd. Daarom zijn clubs al toegevoegd in het systeem en is het aanmaken van een clubpagina eenvoudig. Om de Clubloterij tot een groot succes te maken, hopen wij dat bonden deze kans aangrijpen om clubs te activeren.

Als bond zijn er een aantal mogelijkheden:

  1. Je informeert clubs vanuit de bond over de Clubloterij. Zet het ontwikkelde promotiemateriaal in richting jouw clubs en vergroot de kans dat zij deelnemen. Clubs kunnen zich registreren op clublot.nl. Daarnaast is er voor elke sportclub ook een unieke activatielink beschikbaar die registratie nog gemakkelijker maakt. Deze unieke links kun je als bond direct naar jouw clubs sturen. Neem hiervoor gerust contact op via support@nocnsf.nl.
  2. Voor de bond is er ook een unieke inloglink beschikbaar waarmee je kan inloggen en de deelname van de bij jouw bond aangesloten clubs kunt volgen. Meer deelname van clubs, levert meer geld op voor jouw sport.
  3. Je biedt een prijzenpakket aan met eigen prijzen. Elke bond heeft een eigen registratielink, deze kunnen jullie opvragen bij support@nocnsf.nl. De inlog biedt de mogelijkheid om een prijzenpakket te creëren en de voortgang te volgen. Het samenstellen van een eigen prijzenpakket verhoogt de aantrekkelijkheid van de Clubloterij voor de spelers van jouw clubs.

Mocht je er als bond voor kiezen om geen actieve rol te vervullen dan kunnen de bij jouw bond aangesloten sportclubs nog steeds deelnemen aan de clubloterij.