Appel En Meetlint Voeding Nocnsf

Gezonde sportomgeving

Sporten en gezondheid gaan hand in hand. Daarom vinden NOC*NSF en de bonden het logisch dat mensen die sporten, dit in een gezonde sportomgeving kunnen doen. Het programma gezonde sportomgeving van NOC*NSF richt zich op drie thema’s: alcohol, roken en gezonde voeding. 

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante informatie en diensten specifiek voor sportbonden. Op de algemene themapagina vind je meer informatie over het programma zelf.

Ga naar de algemene pagina over Gezonde Sportomgeving
Tien tips gezonde sportomgeving 760

Campagnes 

Een paar keer per jaar voeren we campagne om de gezonde sportomgeving onder de aandacht te brengen bij sportclubs. Deel als sportbond mee, zo laat je zien dat je een gezonde sportomgeving bij jouw clubs aanmoedigt! In de thema update 'Preventie, vitaliteit en gezonde leefstijl' en in de thema update 'Clubcommunicatie' kondigen we deze campagnes ruim van tevoren aan. 

Meld je aan

Blijf op de hoogte 

Op de hoogte blijven van de ontwikkeling op het gebied van gezonde sportomgeving? Schrijf je dan in voor de thema update 'Preventie, vitaliteit en gezonde leefstijl'.

Contact

Wil jij graag meer weten of heb je nog vragen over het programma Gezonde Sportomgeving? Neem dan contact Programmamanager Preventie, Vitaliteit en Gezonde Sportomgevingen Lieke Vloet.

Lieke Vloet

Programmamanager Preventie, Vitaliteit en Gezonde Sportomgevingen.

Neem contact op

Lieke.Vloet@nocnsf.nl

Samenwerkingspartners

Om een gezonde sportomgeving te realiseren werkt NOC*NSF onder andere samen met JOGG en de Rookvrije Generatie.