Sportdeelname Parijs 2024

Groep 7 van het Mozaïek interviewt TeamNL tijdens de kinderpersconferentie

5 juli 2024
Groep 7 van het Mozaïek interviewt TeamNL tijdens de kinderpersconferentie

De teampresentatie van TeamNL gisteren was een dag om nooit te vergeten voor de kinderen van groep 7 van het Mozaïek uit Arnhem. Tijdens dit evenement liep per sportbond een sporter samen met een kind over het podium; een ervaring die de jonge deelnemers een kijkje gaf in het leven van topsporters en hen de mogelijkheid bood hun idolen te ontmoeten.

Voorafgaand aan de ceremonie vond er een speciale kinderpersconferentie plaats, waar de kinderen al hun brandende vragen konden stellen aan de TeamNL Kids ambassadeurs Laila Youssifou (roeister), Tristan Bangma (parawielrenner) en Koen Beijen (hockeyer). De nieuwsgierige jonge journalisten wilden alles weten over de rituelen van de sporters voor een wedstrijd, hun favoriete cheatmeals (pizza en pannenkoeken met kaas en spek), en hoe het is om te leven als een topsporter.

Kinderpersco Foto 760 X 456 (1)

Groep 7 van het Mozaïek uit Arnhem vraagt TeamNL’ers het hemd van het lijf tijdens de kinderpersconferentie.

Onvergetelijke ervaring 

"Dit was de mooiste dag van mijn leven!" riep een van de kinderen enthousiast na afloop. Een ander kind gaf toe: "Ik ben een beetje zenuwachtig," maar overwon haar angst en liep stralend over het podium tijdens de teampresentatie.

Het doel van deze dag was duidelijk: kinderen inspireren en aanmoedigen om te sporten en een actieve levensstijl te omarmen. "We vinden het ontzettend belangrijk dat kinderen sporten en sportief bewegen," aldus de organisatie van TeamNL Kids. "Door hen in contact te brengen met topsporters hopen we hun passie voor sport nog meer aan te wakkeren en hen te laten zien hoe leuk en waardevol sport kan zijn."

Dankzij TeamNL, de sporters en de kinderen van het Mozaïek uit Arnhem werd het een onvergetelijke ervaring die hopelijk een blijvende impact zal hebben op de jonge deelnemers.

Voor meer informatie over TeamNL Kids, bezoek nocnsf.nl/teamnlkids.

Kinderen Groep 7 760 X 456
Teamnl Teampresentatie Met Kinderen Uit Arnhem

Deel dit artikel op social media: